Over mij

en-nog-een.jpg

Welkom op de weblog van Machiel van den Hoonaard. Ik ben 24 jaar en woon in het uitgestorven dorpje Heiloo dat ligt onder de rook van Alkmaar. Ik studeer Journalistiek en Media aan de Hogeschool van Amsterdam en heb het al tot het derde jaar geschopt. Sinds kort werk ik bij het Noordhollands Dagblad als regionaal sportverslaggever. Daar houd ik mij voornamelijk bezig met mijn favoriete sporten voetbal en tennis. Verder klus ik ook nog wat bij als postbode.

Al van jongs af aan speelt sport een belangrijke rol in mijn leven. Zelf ben ik een fanatiek beoefenaar van de sport tennis. Verder volg ik het betaalde voetbal, zij het enigszins gekleurd als fanatiek Ajax-supporter, nauwlettend op de voet. Ook ben ik een groot liefhebber van muziek. Editors, Maximo Park en 65 Days of Static zijn slechts een aantal van de vele bandjes die ik een warm hart toedraag.

Tot zover het beknopte verhaal over mijn persoontje. Mocht je nu ook nog mijn CV willen lezen, dan kan dat hier. Veel plezier op mijn weblog.

Eén reactie to “Over mij”

  1. saskia de boer Says:

    Beste Machiel,
    Duidelijke specialisatie en ook de regionale kleur en ’t feit dat je nu schrijft voor het Noordhallands Dagblad, super en dus ook leuke content voor je weblog. Ik wil je graag ook nog als voetballer in actie zien op je weblog! Heb je nog een leuke foto? Ga zo door! Grote groet,
    Saskia de Boer

Plaats een reactie